Sex dejting

Saknar ditt förhållande gnistan? 

Letar du efter en stabil sexpartner, singlar, par, mogna damer, hemlig kk, engångsligg, eller en spännande dejt? Då är du på rätt ställe för att ändra på det.

 

På Xflirt kan du chatta med sexiga tjejer/damer och kåta kvinnor , Intresserad av att prova? Hos oss på Xflirt har det aldrig varit lättare att få till en dejt!! Vi matchar dig utifrån dina personliga kriterier.

 

Skapa din profil på bara några sekunder!  Därefter kan du börja chatta med andra medlemmar. Våra medlemmar är såväl kåta, mogna, unga, kvinnor som män, som vill förändra tristessen i vardagen genom spänning, otrohet, KK, passion eller kanske ett förhållande. Nya medlemmar registrera sig varje dag med sina kontaktannonser, för att hitta fler äventyr och mer passion i livet. Vänta inte för länge, man lever bara en gång.

 

 

 

Välkommen till Xflirt- Låt dina drömmar bli verklighet.Kundtjänst » Bilder

Jag har frågor kring mina bilder

För att lägga till bild, gå till din profil, välj mappen "Mina bilder" och välj sedan alternativet "Lägg till bild".

 

Om du har flera bilder uppladdade kan du ändra din profilbild.

 

För att radera en bild, gå till mappen "Mina bilder", välj den bild du vill ta och klicka på "ta bort".

 

Varje foto kontrolleras manuellt av vår kundtjänst innan den publiceras. Denna procedur kan ta upp till 2 dagar (beroende på helger och helgdagar).

 

Om en eller flertalet av dina bilder bryter mot våra användarvillkor alternativt riktlinjer kommer dessa bilder att raderas. Det är därför viktigt att du förhåller dig till användarvillkoren samt våra riktlinjer för publicerade bilder.

 

Bilder innehållande våld, diskrimerande anspeglingar, kränkningar, politiska budkskap eller rasistiska antydningar kommer att raderas. Vi månar om människors lika värde oavsett kön, hudfärg, etnicitet eller religiös bakgrund

 

Bilder som visar otillåtna subastanser och preparat kommer att raderas.

 

Bilder innehållandes med kontaktuppgifter kommer att raderas för att skydda dig och andra personer. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de kommuncierar med varandra och rekomenderar därför våra användare att tänka på att bereda trygghet åt sin personliga information

 

Vi accepterar inte heller oläsliga, substandard, obscena bilder, bilder som stider mot våra användarvillkor, eller bilder som är kraftigt redigerade eller som föreställer en känd person.


←Tillbaka