Sex dejting

Saknar ditt förhållande gnistan?

Letar du efter en stabil sexpartner, singlar, par, mogna damer, hemlig kk, engångsligg, eller en spännande dejt? Då är du på rätt ställe för att ändra på det.

På Xflirt kan du chatta med sexiga tjejer/damer och kåta kvinnor , Intresserad av att prova? Hos oss på Xflirt har det aldrig varit lättare att få till en dejt!! Vi matchar dig utifrån dina personliga kriterier.

Skapa din profil på bara några sekunder!  Därefter kan du börja chatta med andra medlemmar. Våra medlemmar är såväl kåta, mogna, unga, kvinnor som män, som vill förändra tristessen i vardagen genom spänning, otrohet, KK, passion eller kanske ett förhållande. Nya medlemmar registrera sig varje dag med sina kontaktannonser, för att hitta fler äventyr och mer passion i livet. Vänta inte för länge, man lever bara en gång.

Välkommen till Xflirt- Låt dina drömmar bli verklighet.

Kundtjänst » Betalningar

Hur köper jag krediter?

Först och främst behöver du ha ett konto hos oss och logga in på det. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att följa instruktionerna på vår hemsida. När du är inloggad på ditt konto kan du se hur många krediter du har tillgängliga och hur mycket de kostar. För att köpa fler krediter behöver du klicka på "Köp krediter" eller "Lägg till krediter" knappen på din profil eller kredit-sidan. Därefter kommer du att bli ombedd att välja det betalningssätt som passar dig bäst.

Vi accepterar flera olika betalningsalternativ såsom Swish, Bankgiro, Klarna, kortbetalning och direkt bankbetalning. Välj det betalningssätt som du föredrar och följ sedan instruktionerna på skärmen för att slutföra betalningen. När betalningen har bekräftats kommer krediterna att läggas till på ditt konto och du kan börja använda dem direkt.

Om du skulle stöta på några problem under betalningen eller om du har frågor kring betalningsalternativet, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen.

←Tillbaka